Tarieven

Praktijkles 60 minuten

€ 50 ,00

Totaalpakket: 35 lessen, incl. TTT en CBR examen

€ 1888,00

10 lessen incl. TTT

€ 615 ,00

20 lessen incl. TTT

€ 1.050 ,00

30 lessen incl. TTT

€ 1450 ,00

Pakketaanbiedingen dienen in een keer, bij de tweede les, betaald te worden.

Gaarne overmaken op bankrekening

Tussentijdse Toets

€ 175,00

Praktijk examen (CBR-Examen)

€ 250,00

Herexamen

€ 250,00

Theoriecursus hele zaterdag en een dagdeel, incl. examen

€ 130,-

Theorie-examen CBR

€  35,-

spoedopleiding (op aanvraag)

Bestaande leerlingen, die een nieuwe leerling aanbrengen, krijgen een gratis rijles.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle kosten, bij volledige opleiding.

Verzuim of verhindering:
Als u niet tenminste 24 uur van te voren bericht van verhindering hebt gegeven, wordt per autoles een vergoeding van €45,00 berekend.

Pakketten mogen in twee keer betaald worden.

Autorijles voor gevorderde leerlingen

Heb jij al eerder autorijles gehad, maar heb je je rijbewijs nog niet gehaald? Wil je wel graag je rijbewijs halen, maar wil je daar niet teveel voor hoeven te betalen? Dan is autorijles voor gevorderde leerlingen iets voor jou. Het kan ook zijn dat je zelf al wat rijervaring hebt opgedaan. Misschien heb je eerder al het rijbewijs voor de trekker gehaald, of heb je zelf geoefend op een afgesloten terrein. Ook in dat geval kan het lonen om te kiezen voor autorijles voor gevorderde leerlingen.

Hoe werkt het?

Als je je inschrijft bij de rijschool, kun je direct aangeven dat je al rijervaring hebt. Tijdens de eerste autorijles mag je laten zien wat je al kan. Zijn er vaardigheden die je al onder controle hebt? Dan hoeft daar tijdens de vervolglessen weinig of geen aandacht meer aan besteed te worden. De focus tijdens die lessen zal liggen op de handelingen die je nog niet goed kan. Heb je bijvoorbeeld moeite met inparkeren, of voel je je nog niet zeker genoeg om de snelweg op te gaan? Dan nemen we tijdens de lessen de tijd om die problemen aan te pakken. Na de eerste les zal je instructeur aangeven hoeveel lessen hij of zij denkt dat er nodig zijn om alle vaardigheden aan te leren.

Wat zijn de voordelen?

Kiezen voor autorijles voor gevorderde leerlingen bespaart jou geld en tijd. Veel rijscholen bieden rijlessen aan in een pakket. In een pakket zit een vast aantal rijlessen. Hierbij wordt er meestal van uitgegaan dat de leerling nog geen ervaring heeft. Maar als gevorderde leerling is de kans groot dat je niet al deze rijlessen nodig hebt. Je betaalt de rijschool dan dus voor iets waar je niet volledig gebruik van maakt. Als je kiest voor autorijles voor gevorderden wordt er rekening gehouden met de kennis en ervaring die je eerder al heb opgebouwd. Zo hoef je alleen tijd en geld te besteden aan dat wat je nog niet zo goed kan.

Vragen?

Heb je vragen? Neem contact op met ons. We beantwoorden graag al je vragen. Twijfel je of je in aanmerking komt voor autorijles voor gevorderden? Maak een afspraak met onze rijschool, zodat een instructeur je rijvaardigheden kan beoordelen met een proefles. Zo weet jij wat je nog moet doen om dat felbegeerde rijbewijs te halen. Dus aarzel niet en vraag direct een proefles aan